Sekretess

SEKRETESS

Dessa sekretess villkor är för att informera att huvudprinciper samt ordning för hur information om www.segtuvai.lt besökare samlas in och används, är i enlighet med Litauiska Republikens lagar om databas för privatpersoner.

På sidan www.segtuvai.lt kan du surfa anonymt. I förfrågningsformuläret kan ni bli ombedda att ge ut personinformation (tex, företagsnamn, efternamn, namn, telefonnummer, e-postadress). Din personliga information används endast om UAB “Via Aquaria” behöver kontakt dig.

Din personliga information används enbart för UAB Via Aquaria. Vi åttager oss att inte sprida personlig information insamlad på Internetsidan www.segtuvai.lt  till tredje person utan att ha fått ditt skriftliga godkännande, för utom i de fall, då Lituaiska Republikens lagar kräver så.

För att göra ditt besök på vår sida snabbare och bekvämare använder vi oss av “cookies”.  “Cookies” – är tecken och symboler som skickas från vår server och lagras på din dator.

Vi fixerar automatiskt datorns IP adress och hur hemsidan använts under ditt besök på vår sida. Denna information hjälper oss att värdera vad användaren söker på vår hemsida.

Genom att ge oss din personliga inforation på hemsidan www.segtuvai.lt , godkänner ni att informationen behandlas så som beskrivet i sekretess avsnittet.